Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Arpes al Bosc de Subirats

Subirats | 19-09-2021 11:30 h.

Arpes al Bosc de Subirats

Les reserves (15€) es fan al telèfon 650 473 639. En aquest mateix telèfon es pot demanar més informació. La trobada és a 2/4 de 12 del midgia per arribar, caminant 10’, al lloc del concert, entre boscos i vinyes. Cal dur aigua, calçat còmode i una cadira plegable, tovallola o coixí, per gaudir amb la máxima comoditat i llibertat del so captivador de les arpes. El mateix dia l’aportació és de 20€.

ESTHER PINYOL

L’any 2021 guanya el primer premi dins de la categoria d’arpa King’s Peak International Music Competition, el Grand Prix Global Genius Music en la categoria d’arpa i el segon premi en la categoria d’arpa Medici Music Competition.

És membre de l’Orquestra Camera Musicae i actualment col·labora amb orquestres professionals com La Giorquestra, l’Orquestra Clàssica Nacional d’Andorra, l’Orquestra Simfònica de Tenerife, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, la companyia d’Òpera Mosset a França, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Mahler Chamber Orchestra.

Compagina la seva activitat d’intèrpret amb l’activitat docent; és professora d’arpa del Conservatori de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú i de l’Escola Municipal de Música d’Altafulla.

 

CATERINA DEL CERRO

Actua com a solista en esdeveniments culturals i socials i col·labor amb l’orquestra Harmonia. Amb l’Esther Pinyol van actuar el 2016 als Concerts de la Font de la Canya, i abans havien actuat per separat també. Durant els estudis a l’ESMUC vaig col·laborar en conjunts de cambra, duets d’arpa i amb orquestra i banda amb actuacions a l’Auditori de Barcelona i l’Auditori de Vic. Ha col·laborat amb la Camerata d’Eduard Toldrà juntament amb l’orquestra simfònica del Conservatori de Música Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. També ha treballat amb la Jove Orquestra de Vilafranca i l’Orquestra de Sant Cugat del Vallès.

PROGRAMA:

-   Ma mère l'Oye, I. Pavane de la Belle au bois dormant- Maurice Ravel, transcripció Gaston  Choisnel

-   Morrison's Jig - Trad./ arr. Serena O'Meara

-   Jupiter from "The Planets" - Gustave Holst/ arr. Janet J. Witman

-   Polka in C - Jacques Press

-   Blodau'r Ffair (flowers for sale) - Trad./ arr. Meinir Heulyn

-   Dyades 1, 2, 4 i 5 - Bernard Andrès

-   Calypso by the Sea - Harriet Adie

-   Running River - Harriet Adie

-   The Silver  Moon my Mistress. The Athole Highlanders- Trad./ arr. Anne Macdearmind

-   Pastoral  Minuet Quadrilla- Trad./ arr. Maria Müller

-   Brasil- Ary Barroso  i S. K. Russell/ arr. Diane Michaels

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 15 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!