Agenda del Penedès

Activitats esportives

22a Cursa Popular Solidària de Canyelles

Canyelles | 18-09-2021 17:00 h.

22a Cursa Popular Solidària de Canyelles

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer el mateix dia de la cursa, a partir de les 17, a les carpes habilitades a l’aparcament de l’escola Sant Nicolau.

L'únic requisit per participar i recollir el dorsal és el lliurament d'un quilo o d'un litre de qualsevol aliment a l'hora de fer la inscripció. Menjar que l’Àrea de Serveis Socials destinarà al Banc d'Aliments Local per distribuir-lo entre les famílies més vulnerables del municipi.

Sortida des de l'aparcament de l'escola Sant Nicolau

El lloc de sortida i arribada de la cursa és l’aparcament de l’escola Sant Nicolau i accés a la Zona Esportiva Municipal.

Cursa de 5,8 quilòmetres

La cursa té un recorregut de 5,8 quilòmetres, part dels quals transcorren pel nucli urbà i diversos carrers del municipi. L'altra part marxa per l'entorn natural, per pistes forestals i corriols dels voltants del municipi.

Com a prèvia de l’inici de la cursa, a les 18 hores  està prevista una masterclass dirigida com a escalfament, que anirà a càrrec de la monitora del Gimnàs Municipal Susana Rentero.

A la mateixa hora, a les 18 hores, començaran les curses infantils.  S'han dissenyat tres recorreguts, segons les edats, perquè els més menuts puguin participar de la gran festa esportiva.

Protocol Covid-19

La cursa s'ha organitzat seguint totes les mesures de seguretat establertes pel PROCICAT per frenar la Covid-19.

En aquest sentit, s'ha establert un protocol de seguretat:

-Tots els participants hauran de signar abans de la sortida el document d’autoresponsabilitat que se’ls donarà en el moment de la inscripció, que acredita que no presenta símptomes de Covid-19. I, en cas d’haver passat la malaltia, declarar que ha superat la quarantena escaient. També haurà d’acreditar que no s’ha estat en contacte amb persones infectades o s’ha viatjat a zones de risc declarades oficialment en els 14 dies anteriors al de la signatura del document.

-Els i les participants hauran de venir al lloc de la sortida de la cursa ja vestits amb la roba esportiva ja que no hi haurà vestidors.

-Únicament es podran treure la mascareta quan estiguin corrent fent l’escalfament individual en alguna zona apartada on no hi hagi ningú.

-Mantindran sempre la distància de seguretat de dos metres, fins i tot a la línia de sortida, que estarà marcada.

-Es prendrà la temperatura als atletes en el moment de la inscripció.

-Els i les participants mantindran sempre una mínima distància de seguretat en cas de córrer agrupats, i en cas d’avançaments es farà a una certa distància de l’atleta avançat.

- Durant la cursa no usaran la mascareta, però sí que la duran a sobre per posar-se-la a l’arribada i per alguna possible eventualitat durant la cursa.

- En travessar la línia d'arribada, s’allunyaran de la gent per refer-se de l’esforç abans de posar-se la mascareta. Hi ha espai suficient per poder estar a soles.

- A la zona d’arribada, els i les participants es posaran solució hidroalcohòlica a les mans.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!