Agenda del Penedès

Fires i festes

FonTapa a Gelida

Gelida | 17-09-2021 18:24 h. fins 17-10-2021

FonTapa a Gelida

La iniciativa FonTapa consisteix a oferir als clients els divendres, dissabtes i diumenges, del 17 de setembre al 17 d'octubre, una tapa juntament amb una beguda per un preu de 3 €. En total hi participen 18 establiments, i cadascun ofereix una tapa segons les seves especialitats. El fil conductor de cada proposta són les fonts de Gelida, en què cada tapa s'anomena com una de les fonts del municipi.
Les persones que facin la degustació de les tapes rebran un llibret que cada establiment segellarà quan s'hi faci una consumició i on podran votar aquella que més els hagi agradat. Un cop reunits 5 segells diferents, es podrà entrar en un sorteig d'un sopar per a 2 persones en un dels establiments participants.

Aquest projecte, plantejat per a l'any 2020, és una proposta turística per donar a conèixer la gastronomia local, però també, per descobrir l'entorn natural. Per això, a partir del llibret del FonTapa també ens mostra les fonts del municipi, que es podran visitar a partir de senders i rutes que recorren les muntanyes i les vinyes del nostre territori.

A més, amb aquesta iniciativa també es podrà participar en un concurs d'Instagram en què es podran obtenir obsequis relacionats amb experiències turístiques o del comerç local. Els participants hauran d'etiquetar una fotografia amb els hashtags #FonTapa21; #gelidahasdepujarhi; #mouteambrodalies i seguir el perfil @gelidaturisme. El guanyador/a podrà gaudir d'una ruta enoturística de Gelida per a dues persones i un val de compra a les botigues de Gelida per valor de 20 €. El segon premi constarà d'una ruta enoturística de Gelida per a dues persones. I el tercer premi consistirà en un val de compra a les botigues de Gelida per valor de 20 €.

La idea de l'esdeveniment turístic està plantejada respectant al màxim totes les normatives i mesures de seguretat decretades, i com les propostes gastronòmiques es podran degustar a cada establiment participant, no es generaran aglomeracions de persones que n'impedeixin el seu desenvolupament.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!