Conferències, col.loquis

Xerrada participativa a Vilafranca sobre el punt de vista de les dones als mitjans de comunicació

Vilafranca del Penedès | 29-09-2021 19:00 h.

Xerrada participativa a Vilafranca sobre el punt de vista de les dones als mitjans de comunicació

Aquesta activitat participativa té l’objectiu de promoure un espai de reflexió sobre la representació de les dones en els mitjans de comunicació i de recollir les opinions i comentaris de les dones a partir dels temes de debat. El recull d’opinions es portarà a la Jornada “VINT ANYS VINT CAUSES”, de commemoració dels 20 anys de l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació que tindrà lloc al mes d’octubre a Santa Coloma de Gramenet.

La xerrada a Vilafranca per debatre entorn a aquesta temàtica la presència del punt de vista de les dones en els mitjans de comunicació tindrà lloc de forma presencial el proper dimecres 29 de setembre, a les 19h, a càrrec de tècniques de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació.

Les places són limitades, segons aforament. Les persones interessades en assistir-hi cal que facin arribar un correu de confirmació a tplanas@vilafranca.org o bé a l’adreça del SIAD, siad@vilafranca.org.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!