Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

The Sey Sisters

Vilanova i la Geltrú | 16-10-2021 20:00 h.

The Sey Sisters

The Sey Sisters és un trio de veus negres que, a través del soul i un estil pop impregnat de sonoritats africanes, s'uneixen amb l'objectiu de lluitar contra la injustícia, defensar els drets humans i transmetre esperança en el futur.

We got your back ('et recolzem') és el seu tercer àlbum, en el qual The Sey Sisters es reinventen musicalment, buscant sonoritats noves per a reafirmar el seu missatge antiracista i feminista.

Tal com elles mateixes expliquen: “Obrim un espai per a la cura, per a l'empoderament, per reforçar el sentiment de comunitat i per honorar els nostres avantpassats i les persones que han mort i segueixen morint en el viatge”.

 FITXA ARTÍSTICA

Veu: Edna Sey.
Veu i percussió: Kathy Sey.
Veu: Yolanda Sey.
Piano, teclat i saxo: Albert Bartolomé.
GÈNERE: soul i música africana.

DURADA: 90'

WEB: theseysisters.com

PREU: 16€. Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!