Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Canto jo i la muntanya balla

Vilanova i la Geltrú | 23-10-2021 20:00 h.

Canto jo i la muntanya balla

Una dramatúrgia de Clàudia Cedó amb música de Judit Neddermann. Un text màgic, un híbrid de teatre de gest, text i música en directe.

A Canto jo i la muntanya balla prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d'aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d'alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius.

 FITXA ARTÍSTICA 

Dramatúrgia: Clàudia Cedó.
Direcció: Guillem Albà i Joan Arqué.
Composició musical: Judit Neddermann.
Intèrprets: Laura Aubert, Diego Lorca, Anna Sahun, Ireneu Tranis, Caterina Tugores i a la guitarra Amaia Miranda.
GÈNERE: teatre.

DURADA: 120' (sense entreacte).

PREUS: 26€ (platea i llotges centrals), 24€ (llotges laterals) i 14€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!