Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Jugada mestra

Vilanova i la Geltrú | 06-11-2021 20:00 h.

Jugada mestra

Si un país que se sap riure d'ell mateix és un país sa, Jugada mestra és la medicina perfecta per a Catalunya. Un monòleg d'humor que funciona com a tractament contra la processitis i que es pren per via visual i auditiva. Els efectes secundaris són els atacs de riure descontrolats.

És el dia D, l'hora H, el minut M, el segon S i tot hauria d'estar a punt per la J.M. (Jugada Mestra), però més aviat sembla que tot se'n va a la P.M.(això no cal explicar què vol dir). La Mari Carme s'ha tancat al Parlament amb alguns dels independentistes més convençuts, que en realitat, que tots ells anessin a veure una obra de teatre, és el de menys. No hi ha jugada mestra preparada. Si vol aconseguir fer un gran acte que passi a la història, haurà d'improvisar.

 FITXA ARTÍSTICA 

Text: Pau Escribano i Oriol Jara.
Direcció: Jaume Viñas.
Intèrpret: Núria Valls.
GÈNERE: teatre, monòleg.

DURADA: 70'

PREUS: 12€ (platea i llotges centrals), 10€ (llotges laterals) i 8€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!