Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Quintet Indora

Vilanova i la Geltrú | 19-11-2021 20:00 h.

Quintet Indora

El Quintet Indora presenta un programa format per madrigals italians de Claudio Monteverdi i madrigals anglesos de diferents autors.

Nymphs of Diana  ens trasllada a l'univers poètic de les èglogues, el subgènere líric de temàtica amorosa que idealitza la vida bucòlica dels pastors. En l'entorn natural idealitzat d'aquest paradís terrenal, pastors i nimfes expliquen els seus amors i desamors.

Amb textos de diversos poetes recorrerem les històries d'alguns dels personatges que habiten aquesta Arcàdia mítica: la bella Fillis, objecte de tant amor i desig com de súplica i compassió; el dissortat Glauco que plora la mort de Corinna...

 FITXA ARTÍSTICA 

Soprano: Natàlia Sánchez.
Soprano: Neus Llorens.
Contratenor: Daniel Folqué.
Tenor: Marc Garcia.
Baríton: Roger Casanova.
GÈNERE: música antiga a capella.

DURADA: 60'

WEB: https://www.facebook.com/indoraquintet

PREU: 12€. Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!