Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Hidden, de Lali Ayguadé Company

Vilanova i la Geltrú | 28-11-2021 19:00 h.

Hidden, de Lali Ayguadé Company

Hidden conclou la trilogia composta per Kokoro (2015) i IUanMi (2017), que reflexiona sobre la identitat. Aquesta darrera peça fa una mirada a aquelles coses que ens defineixen, però que –amb el temps– han quedat tapades sota el vel de l'inconscient. Reflexiona amb la idea que el nostre present difumina el passat. En com la vida, que no s'atura i ens empeny sense treva, deixa un rastre de records en el seu camí. I en com aquests records s'apilen entre els plecs del cervell, com ho fa la pols sota els mobles.

Però un dia, un home s'atura a mirar enrere. Torna a la casa de la seva infantesa decidit a destapar el seu passat. A posar-hi llum. A treure-li la pols, o a treure'n l'entrellat. Un viatge entre els seus fantasmes i tresors d'infantesa. Entre els seus desitjos i les seves febleses. Entre la innocència i la por. Destapa el passat, de la mateixa manera que un adult obre una ferida. Per trobar-se. Per identificar-se. Per reconstruir-se.

© Copyright imatge Meri Varó

FITXA ARTÍSTICA 

Direcció: Lali Ayguadé.
Coreografia: Lali Ayguadé amb la col·laboració dels intèrprets.
Composició musical: Fanny Thollot.
Veu: Joana Gomila.
Interpretació: Hedvig Edvall Bons (substitució d'Anna Calsina),Diego Sinniger, Lisard Tranis, Akira Yoshida, Piero Steiner, Joana Gomila.
Coproduït per Temporada Alta 2020, Teatre Nacional de Catalunya, Festival Bolzano Danza | Tanz Bozen i Dansa Quinzena Metropolitana.
GÈNERE: dansa contemporània.

DURADA: 75'

WEB: laliayguade.com

PREUS: 16€ (platea i llotges centrals), 14€ (llotges laterals) i 10€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!