Teatre, dansa i arts escèniques

Gran Reserva

Vilanova i la Geltrú | 11-12-2021 19:00 h.

Gran Reserva

On està el secret? Potser en la barreja de varietats autòctones, potser en la textura envellutada dels grans clàssics o en el buquet que desprèn l'humor que practiquen… El cas és que els productes d'aquest celler han creat addicció entre el públic, des de 2014, quan es va estrenar Rhum i després Rhümia, que ja van visitar el Principal.

Aquests pallassos ens tornen a omplir els gots a vessar amb el seu humor d'anyada, però aquest cop repesquen els millors moments dels espectacles anteriors, ara a un ritme frenètic. El resultat és un Gran Reserva que promet despertar el nostre amor per la bogeria i l'absurd, alhora que adorm la nostra part més racional i avorrida.

Gran Reserva promet ser un punt final espectacular a una experiència que va néixer de la voluntat dels integrants de Rhum & Cia de retre homenatge al desaparegut Joan Montanyès “Monti”, un dels grans actors i pallassos del nostre temps.

FITXA ARTÍSTICA 

Direcció: Rhum & Cia.
Direcció musical: Pep Pascual.
Intèrprets: Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini, Piero Steiner i Moisès Queralt.
Espai escènic: Rhum & Cia.
Música: Pep Pascual i Mauro Pagani.
GÈNERE: circ-clown i teatre.

DURADA: 85'

EDAT RECOMANDA: + 9 anys

PREUS: 18€ (platea i llotges centrals), 14€ (llotges laterals) i 10€ (galliner). Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!