Música, concerts, balls

Concert de Sant Esteve

Vilanova i la Geltrú | 26-12-2021 19:00 h.

Concert de Sant Esteve

La tradició del Concert de St. Esteve està inserida en la tradició cultural del nostre entorn geogràfic perquè la música és part integrant de les nostres festes nadalenques.

L'Associació Musical Eduard Toldrà, però, amb aquest concert organitzat conjuntament amb l'ajuntament de la ciutat, l'Auditori Eduard Toldrà i l'Escola Conservatori, pretén anar més enllà de la tradició i la Festa i es converteix en una aposta clara per a la formació de tots plegats. És un concert que intercala estudiants amb professionals i professors en una experiència única d'aprenentatge global on la complicitat del públic, tanca el cercle.

Enguany, la direcció queda a càrrec de Marcel Ortega.

FITXA ARTÍSTICA

Director: MARCEL ORTEGA.
Camerata Eduard Toldrà.
La Simfònica del Conservatori.
GÈNERE: música clàssica.

DURADA: 90'

WEB: camerataeduardtoldra.cat i marcelortegaimarti.com

PREU: 15€. Consulteu descomptes i paquet (abonament).

VENDA: a partir del 18 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!