Exposicions

Entre Terres Palestines

Vilafranca del Penedès | 30-09-2021 16:00 h. fins 24-10-2021

Entre Terres Palestines

L’exposició  vol allunyar-se d’una visió genèrica i el que vol es centrar-se en les especificitats de cada territori, partint de l’experiència de la participació en brigades per part de membres de l’entitat penedesenca.

L’objectiu d’ aquesta exposició és contextualitzar i explicar el que viu la societat palestina en la seva vida quotidiana, posant èmfasi en com exerceixen la seva resistència.

El col·lectiu Penedès amb Palestina es presenta a Vilafranca el febrer de 2019 i neix amb l’objectiu de denunciar i testimoniar la situació i el moviment de resistència en aquest estat i organitzar campanyes de solidaritat sobre el terreny.

L’exposició “En Terres Palestines” estarà ubicada al claustre de Sant Francesc (c. Sant Pere 3) del 30 de setembre al 24 d’octubre i ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Vilafranca i de la Diputació de Barcelona.

La regidora de Solidaritat i Cooperació, Montse  Arroyo, ha volgut posar en valor el treball de les entitats que realitzen “tasques de solidaritat i cooperació des del la societat civil”.

L’acte inaugural tindrà lloc dijous 30 de setembre, a les 20h. Comptarà amb la presència de Cristina Gallardo, Marçal Peguera i Aleix Martínez, membres de l’entitat Penedès amb Palestina.

L’aforament és limitat.

Horaris de visita

L’exposició es podrà visitar fins al 24 d’octubre de 2021, en horari de dimecres a divendres, de 16 a 19h i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!