Exposicions

50è aniversari de l’Himne a les Nacions Unides

Santa Margarida i els Monjos | 07-10-2021 12:35 h. fins 28-10-2021

50è aniversari de l’Himne a les Nacions Unides

Santa Margarida i els Monjos commemorarà aquest mes d’octubre el cinquantè aniversari d’aquella efemèride amb una programació que encetarà l’exposició Pau, Pau, Pau, la lluita pacífica d’un artista per la pau. La mostra es podrà visitar a la Casa de Cultura Mas Catarro, del 7 al 28 d’octubre i es presentarà en un acte especial el dia 7, amb la participació de Sínoca i Josep Porta.

L’acte central de commemoració es durà a terme el dissabte 23 d’octubre, a les 6 de la tarda a la plaça de Pau Casals, amb la participació del cor Xamusia, de la companyia de circ Estampades i de Josep Porta.

La programació dels actes de commemoració inclourà un taller infantil de la cultura de la pau, el dimecres 20 d’octubre; un concert de corda amb músiques de pel·lícules, el dijous 28; i activitats especials i visites guiades relacionades amb la figura de Pau Casals dins del context de la Guerra Civil, al CIARGA durant els caps de setmana del programa.

L’aforament a tots els actes serà limitat i controlat. Per participar al taller infantil Cultura de la Pau, i al concert de músiques de pel·lícules és imprescindible inscripció prèvia.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!