Agenda del Penedès

Exposicions

Homenatge al poeta Jordi Vall

El Vendrell | 05-10-2021 19:30 h. fins 30-10-2021

Homenatge al poeta Jordi Vall

El Joan Tuset, la M. Teresa Baltasar, en Joan Descals i la M. Carme Rovira. S'han inspirat en la poesia del Jordi Valls. Tot i anar per camins diferents, cada artista, a través de la lectura dels poemes, n'ha fet la seva particular interpretació amb el seu propi estil.

En Joan Tuset, amb el seu particular estil, presenta els seus miralls. Per a qui no li faci por la veritat, de trobar-se amb si mateix.
Transforma la realitat més enllà del consens i de les convencions humanes i omple de sentit les seves obres, que ens transporten a través de la seva sensibilitat, fent-nos entrar dins del seu univers.

La Maria Teresa Baltasar presenta flors i plantes de la terra, la llum, els colors que ens apropen a la natura del Penedès, i ens descobreix
una ànima poètica, suau i profunda.

El Joan Descals flirteja amb diferents estils, el surrealisme, el cubisme, i l'abstracció i els utilitza de mitjans per la seva interpretació dels poemes o frases d'un poema, donant infinitat d'interpretacions a la seva obra.

La Maria Carme Rovira presenta els seus paisatges i retrats personalíssims i s'apropa amb contundència, respecte i tendresa a una realitat personalitzada.

L'exposició es podrà veure fins al 30 d'octubre 2021.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!