Agenda del Penedès

Exposicions

Experiències Matemàtiques + Steam

Vilanova i la Geltrú | 08-10-2021 18:00 h. fins 15-12-2021

Experiències Matemàtiques + Steam

La mostra té com a objectiu apropar als visitants els conceptes i el pensament matemàtic,  mitjançant la manipulació d'objectes i el plantejament de reptes de forma atractiva i senzilla.

En aquesta exposició es destaca també la importància del pensament matemàtic com la base per la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les arts. En aquest sentit es pretén despertar i fomentar les vocacions científiques i tecnològiques dels més joves i, alhora, donar a conèixer els estudis que s'imparteixen a la UPC – Vilanova, com són els estudis de mecànica, electricitat, electrònica, disseny industrial, informàtica i
tecnologies del mar.

La mostra està comissariada per Jaume Pérez i es podrà visitar fins al 12 de desembre, de dimarts a dissabte de 18 a 20 hores i dissabtes, diumenges i festius, d'11 a 14 hores.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!