Agenda del Penedès

Excursions, sortides

3a Caminada Fuentes

Vilanova i la Geltrú | Camp de futbol | 24-10-2021 09:00 h.

3a Caminada Fuentes

Després de la pausa obligada per la pandèmia, tornem a recuperar la “Caminada Fuentes”, la tercera edició. Una marxa popular i familiar en memòria del nostre estimat consoci Josep Ramon Fuentes, que ens va deixar el juliol del 2017.

Quan passegeu pels camins del Garraf, atureu-vos un moment. Sentireu la brisa suau entre les fulles dels arbres. Escolteu bé: és el xiuxiueig del Josep Ramon que ens anima a seguir descobrint els misteris del nostre entorn proper i ens convida a anar-los explicant als altres. Et recordarem sempre, amic.

Aquest és el text de la placa commemorativa que es troba al Pic de la Mola del Garraf des de l’octubre de 2018.

Amb aquesta caminada, entre altres coses, pretenem recordar el nostre amic fent el que a ell li agradava més: gaudir de la Natura.

Esperem que us agradi la proposta. Us hi esperem.

Fitxa tècnica:

Longitud: 7,5 Km. Sentit antihorari

Dificultat: baixa

Desnivell acumulat: 125 m

9.00h, camp de futbol nou de Vilanova (Rbla. Sant Jordi x Rbla Països Catalans)

9.30h, aparcament de la Muntanyeta, Moja.

Preu: 3€ per persona, en concepte d’assegurança. Cal que els porteu el dia de la sortida. A pagar al local de la Unió (Plaça Cal Ganeta), de dimarts a dissabte a partir de les 18h.

Seguint les recomanacions sanitàries, es procurarà mantenir la distància de seguretat. En els casos que hi hagi explicacions, serà obligatori l’ús de mascareta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!