Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Teatre: “Una estona amb Joan Pera”

Vilanova i la Geltrú | 17-10-2021 18:30 h.

Teatre: “Una estona amb Joan Pera”

Joan Pera és sinònim de teatre, comèdia, Woody Allen, i d’una trajectòria d’èxit dins el món de l’espectacle. Ha treballat tota la seva vida per l’espectacle, gran part d’ella al teatre, quasi sempre dins el gènere de la comèdia, on ha compartit durant molts anys escenari amb l’actor andalús Paco Morán, amb qui va tenir un dels majors èxits teatrals representant La extraña pareja de Neil Simon, cinc anys en cartell al Teatre Borrás (del 1994 al 1999) i assolint el Rècord Guiness d’espectadors en una única funció teatral, més de 13.000 espectadors al Palau Sant Jordi de Barcelona. També ha participat en sèries de televisió, com 13 anys i un dia a TV3, i en llargmetratges de com Pau Casals la força d’un silenci de Manuel Huerga (premi al millor actor en un llarg de ficció en el Festival Internacional de Televisió de Seül) o la comèdia Yucatàn, compartint pantalla amb Luís Tosar i dirigit per Daniel Monzón. Per últim, destacar que el 2015, va ser homenejat amb la Creu de Sant Jordi, “per ser considerat un dels més populars en el món de l’espectacle a Catalunya”. El 2019 va ser guardonat amb el Premi Gaudí d’Honor per la Acadèmia del Cinema Català.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!