Activitats esportives

II Memorial Laura Gil

Vilafranca del Penedès | 24-10-2021 09:00 h.

II Memorial Laura Gil

Després de la bona experiència del I Memorial, que es va celebrar el 14 de desembre del 2019 per col·laborar amb la campanya de Creu Roja ‘Cap infant sense joguina’, aquesta segona edició consistirà en un campionat d’arts marcials infantil i d’adults en les categories de Formes musicals, No contact, Semi contact, Light contact i Kick light. El torneig està homologat per WAMAI (World Amateur Martial Arts International). A l’exterior del pavelló, a més a més, hi haurà inflables, tirolina, activitats esportives i altres sorpreses.

L’esdeveniment també comptarà amb un record especial per al Francesc Vizcaíno, alumne de Mugendo Vilafranca, que va morir el passat 8 d’agost en el transcurs d’un bateig de submarinisme en el qual participava amb altres companys del club. Com a homenatge, es farà el lliurament del cinturó negre del Francesc als seus familiars.

L’accés al II Memorial Laura Gil és lliure amb l’aportació de la voluntat per tal de recaptar fons per a l’associació Japo99. També es poden fer aportacions per transferència bancària al següent número de compte: ES11 2100 0477 3302 0026 2937

L’associació Japo99 és una entitat sense ànim de lucre que es vol dedicar a projectes socials, culturals, humanitaris i comunitaris. Des de l'organització de campionats esportius que fomenten el treball en equip, els valors de l'esforç, la superació personal i el respecte mutu, a projectes de col·laboració amb menjadors socials. El nom de l’entitat respon al sobrenom ‘Japo’, amb el qual el pare de la Laura i president de l’entitat s’hi referia per la seva gran afició a la cultura manga, i el 99 és el seu any de naixement.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!