Agenda del Penedès

Fires i festes

VIII Mostra de l’Enramada

L'Arboç | 22-10-2021 11:26 h. fins 24-10-2021

VIII Mostra de l’Enramada

 En total seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també de bodeguers i productors ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi.  La xerrada inaugural que donarà el tret de sortida de la Mostra anirà a càrrec d’Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès. Enguany, també comptarem amb diversos showcookings i tastos. El divendres 22, un cop finalitzada la inauguració, el xef Jordi Martínez juntament amb l’Oriol Pons ens cuinarà una proposta anomenada “abans i després de la coca enramada”. L’endemà, el xef calafellenc Jordi Guillem, finalista a cuiner de l’any 2014, ens farà una proposta de coca enramada experimental. Abans, el mateix dissabte al migdia, Aníbal Bonino i Lluís Montes ens proposaran un pastís de formatge de gorgonzola i praliné de nous. Dissabte i diumenge també es faran tastos i maridatges un amb els Vins de la Finca Mas Perdut, i un tast a cegues amb Jaume Raventós, empresari i comunicador penedesenc.

Una altra activitat destacada serà una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí. I no podem passar per alt la vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes.


1a Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego

La VIII Mostra de l’Enramada compartirà espai i protagonisme amb la 1 Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego. Hi haurà més de 800m2 d’exposició. Des de l’Ajuntament es repartiran tiquets perquè tots els nens i nenes de l’Arboç puguin entrar gratuïtament a la Mostra Playmobil i Lego. A més, tots els nens que ho desitgin podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego. Per al públic en general, el preu serà d’1€ per accedir al recinte de la Mostra Col.leccionista Playmobil Lego.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!