Agenda del Penedès

Altres

Tast entre Vinyes

Vilanova i la Geltrú | 06-11-2021 13:00 h. fins 13-11-2021

Tast entre Vinyes

La proposta és atractiva l’Anna, l’Aurora i el Pau t’ofereixen un menú elaborat i pensat per a gaudir-ne a les vinyes, amb productes de la terra, sense conservants ni colorants per a qualsevol que vulgui gaudir d’un dissabte diferent.

MENÚ TAST ENTRE VINYES

. Bombons de salmó noruec Gimar amb crema de formatge acompanyat d’una copa de Parceres Blanc, vi jove monovarietal de xarel.lo 100% i certificat ecològic. Amanida de fruites ( mango, pomes de la Vall de Lord, taronges Navelina, Lanel Late i Navelate de Tarragona amb pollastre del cor de Catalunya acompanyat d’una copa de Parceres Negre, vi amb una lleugera criança, monovarietal de Garnatxa 100% i certificat ecològic.

. Ànec mut del Penedès a la taronja de Tarragona acompanyat d’una copa amb Parceres Cupatge, vi amb una lleugera criança de les varietats negres tradicionals del Penedès Garraf: garnatxa negre 40%, ull de llebre 30% i samsó 30% amb certificat ecològic.

. Banda de full amb poma de la Vall de Lord, acompanyat d’una copa de Parceres Brut Nature Reserva.

Per 27 € podràs passejar per les vinyes, dinar entre ceps i tindràs un obsequi de Casa Marisol, Vila Aurora i Vinyes 7 Pams.

Com declaren els tres: ‘S0m apassionats de la nostre feina, respectem cadascun de nosaltres el producte, el temps, estimen la terra i som respectuosos amb l’entorn; aquests valors són els què ens uneixen’.

Finalment, es podrà gaudir d’aquest ‘Tast entre vinyes’ els propers dissabtes 6 i 13 de novembre i els grups són reduïts per a 15 persones.

Us podeu apuntar a: casamarisol@gmail.com o vinyes7pams@gmail.com o info@vilaaurora.es o per whatsapp al: 620 84 90 66 (Anna), 639 20 80 52 (Aurora) i 670 79 88 41 (Pau).

 

Sobre Casa Marisol

La botiga i catering de Vilanova i la Geltrú ubicada al carrer Josep Coroleu 76 ja ha complert 55 anys. Anna Belzunces al darrera, filla de xarcuters ha transformat el negoci de la xarcuteria i pernileria afegint la gastronomia. Cuinera de vocació, la cuina del darrera de la botiga l’ha convertit en un laboratori d’on ha sortit una carta amb més de 300 plats. Cuina amb productes de qualitat, respectant les carns, anant a buscar el peix a la Llotja i servint-ho directament als clients. La seva cuina és una fusió de la vilanovina: xató, ranxos de peix… amb la francesa i la italiana. No fa caterings a l’engròs ni estandaritzats. I el client tria el producte que despres serà cuinat. La botiga està oberta de dimarts a diumenge al migdia. Tel: +34 620 84 90 66

http://www.casamarisol.es/ casamarisol@gmail.com /Insta: @casamarisolcatering / Fb: CasaMarisol

Sobre Vila Aurora

Vila Aurora neix como una empresa al 2019, però es basa en un projecte de vida i una història d’amor a la terra iniciada per Juan i Antonia, els pares de l’Aurora Sànchez. Als anys 80 varen començar a treballar a les terres de Masia Notari produint vinyes, fruites, verdures i hortalisses respectant el temps de maduració i cuidant la terra, sense pesticides. El nostre amor a la terra fa que siguem responsables amb el medi ambient, perquè així els nostres productes ecològics i de qualitat arribin directes del camp a casa teva amb les millors condicions. Reparteixen a tota la zona del Garraf i recullen el producte el dia abans. També pots trobar-los a la parada exterior del Mercat del Centre. Tel: +34 639 208 052

https://vilaaurora.es/  info@vilaaurora.es / Insta: @vilaauroravng / Fb: vilaauroravng

Sobre Vinyes 7 Pams

Són vins amb principis, vins ecològics i de proximitat, els més honestos, per poder expressar la  força de la fruita convertida en vi. Respecten el vi i la vinya, com diu el Pep Marsé: si estimes el cep i la terra et donaran bons fruits per fer el millor vi. Per això volen contribuir a la conservació del’entorn més proper i potenciar les varietats de raïm històriques i tradicions perdudes. Volen recuperar la viticultura ancestral del nostre territori i àmbit geogràfic Penedès-Garraf.

El nom ‘7 pams’ té com a origen les antigues mides entre fileres de ceps, els set pams necessaris pel pas de la tracció animal.

Els vins ‘Parceres’ actualment són el vi blanc, vi negre, vi negre cupatge i cava brut reserva i al darrera hi trobem els tres amics apassionats pel vi: Pau, Javi i Miquel.

Tel: +34 670 79 88 41

https://7pams.com/ info@7pams.com / Insta: vinyes7pams / fb: Vinyes7Pams

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!