Fires i festes

Festa de l'Animal

Vilanova i la Geltrú | 23-10-2021 10:30 h.

Festa de l'Animal

Durant tot el dissabte es faran tallers, xerrades i desfilades, la majoria pensades per fomentar l'adopció d'animals i com tenir-ne cura responsablement. Aquest any la Festa de l'Animal dedicarà una especial atenció als gats, amb dues passarel·les al matí i dues a la tarda on es podran veure exemplars per adoptar. A més, també es podran escoltar dues xerrades sobre les colònies de gats a VNG.

Un altre dels eixos de la Festa serà el voluntariat, amb informació sobre les tasques que es poden dur a terme de suport a les entitats i els centres que treballen amb animals a la nostra ciutat.

Altres activitats interessants seran una xerrada sobre els animals exòtics, una sobre educació de gossos i una altra sobre acupuntura veterinària.

El dia abans de la Festa, a més, es faran activitats adreçades als centres educatius, amb una demostració d'Agility i sessions informatives sobre els animals de companyia.

Els tallers i xerrades seran presencials i, en alguns casos retransmeses a les xarxes socials. Les podreu seguir al canal de Youtube de l'Ajuntament: https://www.youtube.com/vilanovailageltru

 

PROGRAMA

Dissabte, 23 d'octubre

Jardins del Centre de Resiliència i Sostenibilitat - Can Pahissa

10.30 h Xerrada "Animals exòtics, Protecció i compromís", a càrrec d'APAECatalunya.

11 h Xerrada "El CAAD Penedès. Serveis, tipologia d'animals, consells d'adopció", a càrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf.

11.30 h Passarel·la d'adopció de Gats - 1a part, a càrrec de les Associacions: Amics i protectors dels gats - Gats de carrer de Cubelles - Malugats.

12 h Xerrada "Fes-te voluntari!", a càrrec de VoluntaCAAD.

12.30 h Passarel·la d'adopció de Gats - 2a part, a càrrec del CAAD - Penedès i les associacions de gats 8 vides i Oliver Callejero.

13 h Xerrada "El benestar animal i la seva gestió a la ciutat".

13.30 h Passarel·la d'adopció de gossos en viu i directe, a càrrec del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAD) amb els membres de l'Associació VoluntaCAAD.

17.30 h Xerrada "El treball del voluntariat amb els gats i les colònies de gats de carrer".

18 h Passarel·la d'adopció de Gats - 1a part, a càrrec de les Associacions: Amics i protectors dels gats - Gats de carrer de Cubelles – Malugats.

18.30 h Xerrada "Eines per a una bona convivència amb el teu gos: Educació, estimulació i obediència", a càrrec de Valentina Mariotti.

19 h Passarel·la d'adopció de Gats - 2a part, a càrrec del CAAD - Penedès i les associacions de gats, 8 vides i Oliver Callejero.

19.30 h Xerrada "Acupuntura Veterinària", a càrrec de Marc Fusté, del Centre Veterinari Voramar.

20 h Passarel·la d'adopció de gossos en viu i directe, a càrrec del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAD) juntament amb els membres de l'Associació VoluntaCAAD.       

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!