Teatre, dansa i arts escèniques

Arrels

Vilanova i la Geltrú | 21-10-2021 18:00 h.

Arrels

A les 18:00, 19:00 i 20:00 hores, la companyia WeColorMusic presentarà el seu aclamat espectacle ARRELS a la plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú.

L’obra posa sobre l’escenari la situació que viuen les persones transgènere avui dia, amb l’objectiu de provocar la reflexió i l’autoanàlisi de cada persona del públic. A més a més, l’espectacle s’acompanya d’un debat-col·loqui post funció amb persones expertes.

WeColorMusic, que acaben de rebre el premi Teatre Barcelona 2021 al Millor Espectacle Familiar pel seu exitós musical Bruna, és una companyia especialitzada en musicals de creació, espectacles KM0 amb música en directe que expliquen històries basades en fets reals, ja siguin actuals, contemporànies o històriques.

A l’hora de crear un espectacle, és habitual buscar més enllà per trobar grans històries, però a vegades no ens adonem que el nostre voltant està ple d’històries extraordinàries que mai han estat explicades ni escoltades. Són aquestes a les que WeColorMusic vol donar veu des de WeColorMusic: històries que podrien estar parlant de nosaltres mateixos.

L’entrada per a la funció ARRELS a Vilanova i la Geltrú és apta per a tots els públics i sense reserva prèvia.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!