Agenda del Penedès

Altres

Setmana de l’Energia a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | 25-10-2021 18:51 h. fins 29-10-2021

Setmana de l’Energia a Vilafranca del Penedès

L’Ajuntament de Vilafranca se suma a la setmana programant diverses xerrades amb aquest objectiu:

-El paper de les empreses a les Comunitats Energètiques (online). Dijous, 28 d’octubre a les 12h (inscripció prèvia a promocioeconomica@vilafranca.cat)
-Energies renovables i tarifes elèctriques. Dimarts, 26 d’octubre a les 19.30h, a l’Escorxador, i divendres 29 d’octubre, a les 19.30h, a l’AV del Molí d’en Rovira.

En aquesta darrera xerrada, també s’explicaran les bonificacions fiscals existents a Vilafranca per als projectes d’instal·lacions solars, i la línia d’ajuts per la rehabilitació energètica d’habitatges del sector residencial, que segueix oberta fins al 31 de desembre.

També s’estrena el nou espai web “Vilafranca Energia” on es recull informació rellevant en temes d’estalvi i generació energètica, i on s’informa de diverses línies d’ajuts disponibles (es pot consultar-la a http://mediambient.vilafranca.cat).

Des de l’any 2009, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès treballa en el marc del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses, que fixa les línies estratègiques per a la transició energètica a través del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), i té com a objectiu de reduir les emissions de CO2 un 40% per l’any 2030. Alhora, aquest Pla s’alinea amb els ODS2030 i els objectius de la Certificació Biosphere que ostenta Vilafranca del Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!