Fires i festes
Capvespre del Peix Senzill
Vilanova i la Geltrú | 28-10-2021 19:00 h.
Aquesta serà una sessió de ponències i debat al voltant d'aquelles espècies de peix que passen de puntetes per la llotja i alhora demanen un major protagonisme en els receptaris gastronòmics.
PROGRAMA
19h
Obertura
Senzillament peix!
Rosa Huguet | Presidenta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf
Jaume Carnicer | Regidor de Producció 1r Sector i Mercats municipals de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i patró major de la Confraria de Pescadors de Vilanova
19h15
Taula rodona
Posar en valor el peix senzill
Josep Maria Matas | Gastrònom
Francesc Murgadas | Gastrònom
Sergi de Meià | President de la Fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura Gastronòmica
20h
Aperitiu D.O. Terra i Mar
Amb harmonies de peix senzill i còctel Origen Garraf
A càrrec de l’Escola d’Hostaleria de Sitges
Inscripció gratuïta.
Podeu respondre aquest missatge per confirmar la vostra assistència.
La programació de La Llotja compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Productes de la Terra.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.