Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Como conocí a mi suegra

Vilafranca del Penedès | 23-10-2021 20:30 h.

Como conocí a mi suegra

Les entrades per l’espectacle es poden adquirir prèviament a la web del Teatre Casal (www.teatrecasal.com) i a taquilles a partir d’una hora abans de l’espectacle.

Ismael Lemais i La Kilkillosa

Tots dos còmics, van començar a gravar vídeos humorístics de tan sols sis segons i han acabat actuant en teatres per tot l’estat. Després de més de 5 anys generant contingut, Isma i lsa compleixen 4 anys oferint shows per tota la geografia espanyola. Amb humor, ironia i sarcasme es qüestionen la parafernàlia formal amb la qual es vesteixen les relacions socials, personals, familiars o polítiques.

Passar de l'anecdòtic al categòric com única manera de situar-se davant un futur contradictori és la seva forma d'expressar-se.

Aquesta parella de influencers sevillans ja reuneix més de 850.000 seguidors entre els seus perfils d'Instagram. Els seus vídeos i paròdies, en els que tracten tot tipus de temes de parella i situacions quotidianes són un fenomen viral a les xarxes socials. Ambdós compten amb una comunitat fidel i entre la que es troben persones de diverses edats. Joves i no tan joves.

Ells són una de les parelles referents dins del territori de l'entreteniment en nostre país, una aposta segura per fer riure.

 

Espectacle en castellà

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!