Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

El Quarantró

Sant Quintí de Mediona | 23-10-2021 20:00 h.

El Quarantró

La companyia quintinenca El Fanal és una de les formacions de referència a la comarca dins del panorama de grups amateurs de teatre. Enguany, celebra el seu 40è aniversari.

Per a commemorar aquesta fita, el grup ha organitzat un itinerari que fa un viatge durant les diferents etapes de la seva llarga trajectòria, des de la seva fundació l’any 1981, a càrrec de Florenci Aymerich i Ricard Serra, fins a l’actualitat. Tindrà lloc el dissabte, 23 d’octubre a partir de les vuit de la tarda.

El recorregut iniciarà a l’abeurador del carrer Joan Sardà, es farà en grups que entraran en intervals de 7 minuts. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l’Ajuntament de Sant Quintí fins al dia abans, el divendres, 22 d’octubre.    

També, emmarcat dins de la celebració de les quatre dècades d’història del grup, el juliol passat es va presentar el llibre 40 anys de periple del Grup de Teatre El Fanal, crònica de l’activitat de l’entitat. Aymerich va poder liderar i dur a terme aquest projecte gràcies a la implicació dels membres del grup de teatre, de l’Ajuntament de Sant Quintí i del Grup d’Estudis Quintinencs, ja que van atorgar documentació i material gràfic rellevant. 

Ambdós cofundadors d’El Fanal van morir l’agost passat. Sant Quintí va declarar tres dies de dol per la pèrdua d’aquestes persones tan estimades al municipi, ja que la seva trajectòria va tenir un gran pes a la cultura i vida quintinenca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!