Agenda del Penedès

Altres

Sant Quintí de Mediona celebra l’acte oficial del Mil·lenari

Sant Quintí de Mediona | 31-10-2021 12:00 h.

Sant Quintí de Mediona celebra l’acte oficial del Mil·lenari

L’acte serà presentat per Lídia Grau, primera tinent d’alcalde i regidora d’Acció Cultural. En primer lloc, la Mª Àngels Mata, regidora de Memòria Història, presentarà el pergamí on es troba la primera referència escrita del nom Sant Quintí de Mediona. A continuació, es durà a terme la descoberta de placa commemorativa del Mil·lenari i la presentació de calendari especial dels actes “Més de mil anys de Sant Quintí” .

També, es comptarà amb l’assistència dels historiadors Xavier Argemí i Joan Serra, que introduiran les conferències que es celebraran els dissabtes de novembre a la Sala Polivalent El Jardí a Sant Quintí. Finalment, Pol Pagès, l’alcalde de Sant Quintí, farà un parlament de tancament. L’acte estarà amenitzat per l’actuació del grup musical TRIO CLÀSSICS. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!