Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Ritmes Solidaris

Vilafranca del Penedès | 28-11-2021 17:30 h.

Ritmes Solidaris

Aquest any, l’espectacle se celebrarà diumenge 28 de novembre a les 17:30h al Teatre Casal i les entrades seran de taquilla inversa, per tal que cada persona pugui fer l’aportació que consideri, però amb un mínim acordat de 5€. A més, enguany els cartells de l’espectacle duen incorporat un codi QR des d’on es poden fer els donatius directament a través d’internet.

 

Segons la presidenta de Creu Roja Alt Penedès, Àngels Matas, en l’edició de l’any passat es van poder recaptar sis mil euros que van poder beneficiar a més de cent nens i nenes de la comarca i s’espera que aquest any es pugui fer una recaptació similar, per donar cobertura a unes vint-i-tres famílies a l’Alt Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!