Exposicions

Exposició col·lectiva Lligams

Calafell | La Destil·leria Ecomuseu de la Ma | 19-11-2021 19:00 h. fins 10-12-2021

Exposició col·lectiva Lligams

Inauguració divendres 19 de novembre, a les 19h.

amb performance a càrrec de Maria Stoyanova

Les artistes calafellenques Montse GonzálezPapiol, Coral Rivero i Sans Olmedo ens ofereixen una mostra de la seva obra a l’espai renovat de la Destil·leria, la seu de l’associació Patí Català de Calafell Vela Llatina Carlos Barral. “Lligams” és una exposició pensada específicament per aquest espai singular en el que les obres de les tres pintores interactuen amb llenguatges diversos i complementaris: Sans Olmedo generant les imatges visuals que la memòria vol guardar dels seus lligams familiars amb el món del mar i la pesca, Montse González investigant les imatges que genera la percepció emocional del paisatge , i Coral Rivero amb una aproximació a l’experiència de l’espai a partir de l’abstracció.

“La Destil·leria Ecomuseu de la Mar”, carretera del Sanatori 3,43820 Calafell Tarragona

L’exposició es podrà veure fins al 18 de juny del 2022,  visites guiades tots els divendres a les 18h amb reserva al WhatsApp: 628307943

Lloc i adreça de l'acte

  • Calafell
  • La Destil·leria Ecomuseu de la Ma
  • carretera del Sanatori 3

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!