Fires i festes

Festa Major de Sant Sadurní

Sant Sadurní d'Anoia | 24-11-2021 10:17 h. fins 30-11-2021

Festa Major de Sant Sadurní

S'estrena nova colla gegantera, que el dia 28 organitzarà també una Trobada de gegants, amb sortida a l'Era d'en Guineu i final a la plaça de l'Ajuntament, per commemorar el seu 80è aniversari, i que comptarà amb la participació de diverses colles convidades.

Pel que fa als Diables Se M'n Refum, també es presentarà amb molta força en aquesta Festa Major i amb una gran novetat, l'estrena de La Bèstia, que es descobrirà dissabte a la tarda a la plaça de l'Església i que estarà apadrinada per la Fil.loxera gran.

Pavelló de l'Ateneu

La Festa Major 2021 també suposarà la reobertura del pavelló de l'Ateneu als actes lúdics i festius, després de la remodelació i millora dels sistemes de seguretat que es van dur a terme l'any passat. Divendres a la nit acollirà el concert de Marcel i Júlia i el dissabte 27, a partir de la mitjanit, els concerts de The Txandals i després sessió disco amb DJ Pitu. Abans, a les 22 hores, el celler de la Fassina també serà l'escenari d'el concert d'Elena Gadel i Marta Robles.

La setmana de Festa Major també inclou d'altres propostes molt interessants, com la festa del 30è aniversari de l'agrupament Escolta i Guia, la representació teatral "La Dona del 3r 2a", a més de presentacions de llibres, activitats infantils, o sardanes, entre d'altres.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!