Altres

Actes de La Ruda pel 25N a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 25-11-2021 20:00 h. fins 27-11-2021

Actes de La Ruda pel 25N a Vilafranca

El dijous 25 de novembre el col·lectiu convoca una marxa de torxes a les 20h a la plaça de la Vila, que anirà acompanyada d'actuacions a càrrec de Sara Tutusaus i Carla Cuscó, Clara Cols, Aina Ros i Júlia Pujol i el conjunt Koren Acústic. Durant l'acte també es llegirà un manifest i es recordaran les víctimes dels feminicidis d'enguany.

El dissabte 27 La Ruda ha preparat una jornada completa, que tindrà lloc al Casal Popular La Gueralda i al seu entorn: a les 10h del matí la psicòloga Anna Romeu farà una xerrada sobre violència vicària, a les 12h del migdia hi haurà un vermut musical i a les 15h hi haurà un dinar popular no mixt, amb tiquets a 10€ que es poden trobar a La Gueralda, a l'Ateneu Popular X, al Vermutets i al Kau del Bilwi. Després de dinar, cap a les 18.30h, hi haurà un bingo musical a càrrec del col·lectiu i a partir de la mitjanit La Gueralda acollirà una festa segura i lliure de violències amb música a càrrec de les PDs de La Ruda.

Tots els actes, a excepció del dinar, seran mixtes i oberts a totes les persones que hi vulguin participar

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!