Agenda del Penedès

Fires i festes

Subirats Tasta’l

Subirats | 28-11-2021 10:00 h.

Subirats Tasta’l

Subirats Tasta’l és una fira consolidada on trobareu espais per als amants del vi i del cava, amb propostes gastronòmiques, degustacions elaborades amb productes de proximitat i diferents activitats que fan de la mostra un esdeveniment festiu per a tota la família.

Caminada guiada de natura, passejada en bicicleta elèctrica, tast guiats d’olis, tast guiats de vins blancs xarel·los, tast guiat d’escumosos premis Vinari 2021, maridatge Cistella de Subirats o Viu l’experiència “Pedala i Tasta" són algunes de les activitats que ja es poden reservar a través del portal shop.penedesturisme.cat

Des de l’Ajuntament de Subirats s’incentiva als visitants perquè vinguin a la fira caminant. Les persones que aparquin a l’estació de tren o a la zona esportiva de Lavern i arribin a Sant Pau pel carril de vianants, obtindran un obsequi per bescanviar als estands de venda de tiquets.
La inauguració serà a les 10.30h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats a càrrec de l’Il·lm, Sr. Miguel Delgado Almansa, alcalde de Castellet i la Gornal (municipi convidat d’aquesta edició). A continuació, cercavila a càrrec de les colles de dracs de Subirats i les colles de dracs de Castellet.

Diumenge 28 de novembre
De 10 a 15h.
Carrer Ponent i plaça Subirats de Sant Pau D’Ordal

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!