Agenda del Penedès

Exposicions

Publicacions bibliogràfiques d’art, àmbit de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 27-11-2021 19:00 h. fins 29-12-2021

Publicacions bibliogràfiques d’art, àmbit de Vilanova i la Geltrú

"No volíem deixar acabar aquest any 2021 en que es compleixen els 70 anys de la nostra Societat sense tornar a engegar, encara que amb mascareta i precaucions, les nostres exposicions periòdiques. Aquestes estan dedicades a promoure, potenciar i donar a conèixer el que representa el col·leccionisme en totes les seves diferents facetes i especialitats, primer per nosaltres però també per la vida activa de la nostra ciutat.

Ho fem recuperant el projecte d’exposició que va quedar aturat l'any 2020: l'exposició de la bibliografia d'art de la nostra ciutat. Penso que és la primera vegada que Vilanova mostrarà el conjunt de llibres i publicacions específiques dedicats als artistes que han i continuen formant part de la nostra realitat artística. La barreja de bibliofília, art i Vilanova constitueix una vessant del col·leccionisme que contribueix a donar rellevància a la realitat cultural de la ciutat i dels seus ciutadans.

Volem tornar al format habitual de les nostres exposicions amb un acte de presentació, que farem el dissabte dia 27 de novembre, a les set de la tarda, en el nostre local del carrer Albert Virella i Bloda 15, i pel que comptem amb els senyors Antoni Munné-Jordà, reconegut escriptor i llicenciat en Història de l'Art, i Francesc de Paula Mestres Soler, també ben conegut editor vilanoví. Tots dos segur que contribuiran a donar-nos una bona visió del que l'exposició és i pretén.

L'exposició romandrà oberta, a tothom interessat, fins el 29 de desembre i es podrà visitar els dimecres, divendres i dissabtes de 6 a 8 del vespre i diumenges (no coincidents amb festivitats) d'11 a 13 hores"

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!