Agenda del Penedès

Fires i festes

19a Fira de Santa Llúcia de Canyelles

Canyelles | 27-11-2021 09:00 h. fins 28-11-2021

19a Fira de Santa Llúcia de Canyelles

PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS

Els dies 27 i 28 de novembre els carrers del municipi es tornen a convertir en un gran mercat de Nadal, amb més de 350 parades de productes nadalencs, tradicionals, de jardineria, artesania i alimentació i amb un programa d’actes molt extens, amb més exposicions, més tallers infantils, l’Arbre dels Desitjos, la tradicional escudella de Nadal la Haima del Patge Vibó, les activitats per als més petits a la zona del Pol Nord, el Tió Gegant, la Botiga del Nadal, el lliurament dels tions als nadons que han nascut durant el 2021 a Canyelles, Moments d'Art, la xocolata belga, el concurs de dibuix infantil... La màgia de Harry Potter, que torna a omplir el Castell de Canyelles.

I una de les grans novetats, el Park Nöel, un gran espai dedicat al Pare Noël ple de sorpreses per als més petits.

Tot això i més, el 27 i 28 de novembre a Canyelles. Canyelles, Capital del Nadal

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!