Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Tribuna Vilanova

Vilanova i la Geltrú | 25-11-2021 20:00 h.

Tribuna Vilanova

2 metges i 1 pandèmia. La vida i el que l’envolta. Josep Maria Argimon i Jaume Padrós en conversa amb Gemma Bruna.

L’any 2020 ha capgirat la manera com enteníem el món i la medicina, que és tant com capgirar la manera com enteníem la vida. La irrupció de la COVID-19 ha provocat un replantejament de moltes coses que donàvem per segures: qüestions mediques, ètiques, filosòfiques, de model econòmic i social, de l’atenció a la gent gran, la gestió del dol… aquest llibre és una conversa entre dues de les persones que han viscut més a prop la pandèmia i que més han reflexionat al voltant de tot allò que conforma la vida de les persones.

Ens complau doncs convidar-vos a participar en aquesta sessió de Tribuna Vilanova i us demanem que en feu la màxima difusió. Tenint en compte el format, us caldrà contactar amb el Foment Vilanoví, bé mitjançant el correu electrònic tribunavilanovafoment@gmail.com, bé trucant al telèfon de l’entitat 938931010 les tardes de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre, indicant el menú escollit. El preu del sopar és de 25€ (20€ pels socis del Foment).

MENÚ

Primers
Amanida mix de formatges amb tomàquet confitat
Mousse d’escalivada amb salsa de ceps

Segons
Tall rodó de vedella amb prunes i pinyons
Salmó gratinat a la taronja

Postres

El menú inclou mitja ampolla de vi, aigua i pa. No inclou cafè.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!