Agenda del Penedès

Cinema i vídeo

Berracas a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 26-11-2021 20:15 h.

Berracas a Vilafranca

En els actes del 25 novembre, el reconeixement a les dones que han lluitat i patit la defensa dels Drets Humans a Colòmbia, totes víctimes del conflicte d’un costat o de l’altre

La realització d'un mapeig documental-conceptual i de casos sobre les dones com a víctimes dels conflictes, sobre el concepte de víctima-supervivent, sobre les organitzacions de dones que treballen per la pau a Colòmbia i sobre el paper de la memòria històrica de les víctimes com a estratègia de construcció del perdó i la reconciliació després d'un conflicte.

La identificació i documentació de deu casos de dones víctimes del conflicte armat a Colòmbia, del Departament del Tolima —com a epicentre del naixement del conflicte colombià— amb la intenció de construir, amb elles, les seves pròpies històries de vida audiovisuals i un documental que explica les seves versions sobre la guerra, sobre el seu paper com a víctimes-supervivents i sobre la seva capacitat d'apoderament i perdó.

La producció de deu càpsules audiovisuals, un reportatge en profunditat, un documental i una plataforma web contenidora a partir dels relats de les dones del Departament del Tolima, Colòmbia, i del material de casos recol·lectat a la fase de recerca documental.

https://youtu.be/93PukQXJzjQ

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!