Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Diada de l'Enginyeria

Vilanova i la Geltrú | Neapolis | 26-11-2021 18:00 h.

Diada de l'Enginyeria

El programa inclou la ponència “El paper vertebrador del CEEC com un actor clau en l’impuls de la transició energètica a Catalunya”, a càrrec del Sr. Alejandro Valdovinos, expresident del Clúster d’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i AC Chargers Business Unit Director a CIRCONTROL.

També tindrà lloc la taula de debat “Transició energètica: reptes de futur”, moderada per la periodista Laia Paretas, que comptarà amb la participació del Sr. Jaume Miret, professor de la UPC i investigador del grup de recerca Sistemes Electrònics de Potència i Control (SEPIC), el Sr. Jaume Aliaga, representant del Grup Local Garraf ‐ Som Energia, la Sra. Nerea de la Corte, Responsable de Desenvolupament, Gestió i Iniciatives Ambientals d’Endesa, i el Sr. Valdovinos (CEEC).

Confirmació d’assistència fent clic aquí

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!