Cinema i vídeo

Cicle de cinefòrums a Guardiola de Font Rubí

Font-rubí | 10-12-2021 17:00 h. fins 31-12-2021

Cicle de cinefòrums a Guardiola de Font Rubí

La selecció inclou peces que tracten temes com la producció de béns, la salut, la criança, la dona, el medi ambient, la tercera edat, emmarcats en un món globalitzat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és posar a l'abast del veïnat de Font-rubí i de l'Alt Penedès una programació que, amb rigor informatiu, interpel·li els nostres valors per tal de promoure la reflexió, el diàleg i l'acció davant dels reptes del nostre temps. El debat, articulat al voltant de la temàtica proposada per l’obra, tindrà lloc després del visionat, en alguns casos amb la presència de la direcció del film. L'entrada a les sessions és gratuïta i oberta a l'aportació voluntària; l'aforament és limitat, amb inscripció prèvia i d'acord amb les mesures pertinents de prevenció de contagi.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!