Música, concerts, balls

Els pastors músics de nadales

El Vendrell | 03-12-2021 20:30 h.

Els pastors músics de nadales

Són moltes les nadales catalanes en què hi surten pastorets que camí del pessebre toquen instruments musicals i que quan hi arriben amb ells alegren el nen Jesús, Maria i Josep.
Són pastors músics que toquen el flabiol i el tamborí, el sac gemecs o la xeremia, els ferrets, la pandereta, la simbomba, les castanyoles, el tabal, el pandero, cascavells..., i fins i tot la viola o les flautetes.

El Ço del Botafoc està format per: Jordi Bassó; Daniel Cañellas, Mosquit; Adrià Grandia; Jordi Inglès, Bero; Jonathan Martínez, Johnny; Jordi Navarro; Jordi Quintana; Roger Serra; Lluís Serres i Edgar Solé.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, com sempre al final hi haurà unes paneres per col·laborar amb l'Orgue del Vendrell. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!