Exposicions

Exposició de pessebres 2021

Vilafranca del Penedès | 04-12-2021 18:00 h. fins 09-12-2021

Exposició de pessebres 2021

Els horaris de visita previstos són els dies feiners de 6 a 8 de la tarda; i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda. Com cada any, els dos dies de la Fira del Gall s’avançarà l’horari d’obertura, al matí a les 11 i a la tarda a les 5.

Caldrà tenir present, però, que l’accés a l’exposició s’ha de fer amb mascareta i que a l’entrada hi haurà disponible gel hidroalcohòlic per a les mans.

L’exposició, organitzada per l’Associació de Pessebristes de Vilafranca, compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la Diputació de Barcelona, Vinseum i les Parròquies de Vilafranca.

Des del 13 de desembre, dia da Santa Llúcia, també hi haurà pessebres de l’Associació a la Basílica de Santa Maria, a l’Església de Sant Francesc, i a la farmàcia Miralles.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!