Fires i festes

Trobada de Tions del Vendrell

El Vendrell | 18-12-2021 17:00 h.

Trobada de Tions del Vendrell

L’edició d’enguany se  celebrarà el dissabte 18 de desembre a la plaça Nova, entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre. Les inscripcions ja són obertes a tothom qui vulgui portar el seu tió i només cal posar-se en contacte amb els organitzadors a través del correu electrònic aligadelvendrell@gmail.com o a través del formulari que ha penjat l’entitat a les xarxes socials.
Tots els tions i tiones es podran inscriure fins al pròxim diumenge 12 de desembre.

Cadascun d’ells anirà acompanyat d’una descripció i de la família a la qual pertany i estarà exposat tota la tarda perquè tota la vila en pugui gaudir. Com ja és habitual, els assistents a la trobada podran votar a través d’un codi QR quin tió creuen que mereix el premi especial “Tió de l’any”, un guardó que s’atorga a aquell que més agradi al públic per qualsevol de les seves característiques. A més, tots els participants rebran un distintiu per agrair la seva participació. La tarda també serà amenitzada amb música nadalenca i algunes paradetes de diverses entitats vendrellenques.

La Trobada és possible gràcies a l’Ajuntament del Vendrell, a través de la Regidoria de Cultura, i al Comerç del Vendrell.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!