Agenda del Penedès

Exposicions

Del Vendrell al món

El Vendrell | 10-12-2021 12:00 h. fins 31-01-2022

Del Vendrell al món

Rafa Pérez, fotògraf i periodista

 

Fotògraf i periodista especialitzat en reportatges de viatges. Els seus treballs han sortit publicats en els principals mitjans del sector, com Viajes National Geographic, Condé Nast Traveler, Altaïr, Viajar, Geo, Descobrir Catalunya o els suplements de viatges de El País i de El Mundo, entre d’altres. També a mitjans estrangers com Geo Itàlia, Escala Aeroméxico, Le Nouvel Observateur o editorials com Thames&Hudson. És autor de llibres sobre la Costa Blanca i València (Triangle Postals) i coautor de llibres sobre Catalunya i Barcelona (Editorial Angle).

 

Ha guanyat diferents premis, com el Mañé i Flaquer (categories Periodisme de viatges i Camp de Tarragona), el Pica d’Estats de Turisme de Lleida, premi Terres Festival (categoria Turisme Sostenible), Concurs de Fotografia i Periodisme de viatges de Flandes (en quatre ocasions), Premi Turisme d'Argentina, Premi Turisme República Txeca.

 

Ha dirigit campanyes de creació de contingut multimèdia i a xarxes socials per a Turisme de Tailàndia, Alemanya, Costa Rica, Flandes, Costa Brava, Terres de l’Ebre i Costa Daurada.

 

Fundador i editor de la pàgina de reportatges de viatges Kamaleon (www.kamaleon.viajes).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!