Agenda del Penedès

Exposicions

La primavera republicana al Penedès, 1931-1936

Vilafranca del Penedès | 20-12-2021 18:00 h. fins 16-01-2022

La primavera republicana al Penedès, 1931-1936

Aquesta exposició va néixer amb l’objectiu de facilitar el coneixement d’un període històric on un gran nombre de projectes es van desenvolupar pensant en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. Aspectes lligats a l’educació, la cultura, l’avanç de drets socials, i dels drets democràtics. La mostra recull els fruits de la recerca realitzada a 47 municipis de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, realitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs. Està composta de 21 plafons. Hi son tractats temes com l'urbanisme, l'educació i la cultura, l'organització territorial, les eleccions i els ajuntaments, els personatges, les associacions i entitats polítiques, sindicals, cooperatives, culturals i d'esbarjo, els conflictes polítics i sindicals, els fets d'octubre del 34...

L’exposició es pot visitar a la Sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca del Penedès del 13 de desembre de 2021 al 16 de gener de 2022, de dilluns a divendres de 17 a 20h. Romandrà tancada del 24 al 31 de desembre.

L’acte d’inauguració oficial serà dilluns 20 de desembre, a les 18h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!