Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Els Pastorets del Vendrell

El Vendrell | 16-01-2022 17:00 h. fins 13-02-2022

Els Pastorets del Vendrell

Més de 150 persones posaran en escena uns Pastorets inèdits i diferents, basats en l’obra original de Mossèn Rossend Fortunet, El primer Nadal dels pastors. Vint-i-sis quadres, amb una pròleg, una introducció i dues parts, componen un gran espectacle tradicional, amb pinzellades actuals. Cal destacar, també, la quantitat d`efectes especials: fum alt i baix, neu artificial, trons, llamps, pirotècnia, foc real. etc. amb diferents tipus de decorats: paper, roba, tul, transparències i corporis. Uns pastorets familiars, on en gaudeixen tant els petits com els grans: quadres còmics i quadres per reflexionar, dels quals cal destacar: La caiguda dels àngels, El dubte de Josep, Farruc i Grillat, L’ocupació romana, Herodes. Cal destacar, també, la recitació de fragments del Poema de Nadal i, sobretot, l’apoteosi final: L’establia, amb una impressionant música de fons: el fragment del Glòria a Déu, de l’Oratori El Pessebre del mestre vendrellenc Pau Casals. Uns pastorets que no s’oblidaran fàcilment, cal veure’ls no deixis que te’ls expliquin. Per a més informació i reserva de localitats, podeu telefonar al 977 662 993 – 696 446 885, a la web dels Pastorets www.pastoretsdelvendrell.cat o enviant un correu a info@pastoretsdelvendrell.cat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!