Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Fassina'T, espectacles de teatre a Sant Sadurní

Sant Sadurní d'Anoia | 21-01-2022 20:00 h. fins 25-03-2022

Fassina'T, espectacles de teatre a Sant Sadurní

DIVENDRES 21 DE GENER

El nostre Secret -  Elies Barberà, Daniela Feixas i Marta Moniel

Una de cada cinc persones a Catalunya ha patit algun tipus de violència sexual durant la seva infància. Malgrat que els abusos a menors tenen conseqüències físiques, emocionals i psicològiques per a tota la vida, impera el silenci davant d’aquests fets. Només quan es pot explicar el que s’ha viscut, es pot començar a comprendre. La paraula dita ens fa prendre consciència, evidencia l’abús de l’agressor, la covardia dels encobridors i sacseja els valors de la nostra societat.

Direcció i dramatúrgia:  Daniela Feixas
Producció: Mithistòrima Produccions S.L. / Sala La Planeta

Recomanat per a majors de 16 anys

 

DIVENDRES 18 DE FEBRER

Elles. Coses nostres - Companyia La Melancòmica

No sabem si aquesta comèdia fa riure més les dones o els homes. Però sí que avisem que tant les unes com els altres l'han d'anar a veure disposats a riure de tot i, sobretot, d'alguns dels grans tòpics que envolten el gènere femení. Elles, un muntatge ideat i dirigit per Mireia Casado i que signa la companyia La Melancòmica, vol posar una mica de llum a qüestions com ara per què les dones passen tanta estona al bany, o de què parlen les dones quan estan soles. Una obra que es presenta descarada, atrevida, desinhibida, divertida i contundent. I està, a més, de rabiosa actualitat.

Paula Joseph, Agnès Jabbou i la mateixa Mireia Casado són les tres actrius que tiren endavant la comèdia. No us sorprengueu si quan arribeu al teatre us reben tres homes amb bigoti! Són elles disfressades, perquè pensen que així tindran més oportunitats laborals. Una vegada despreses dels vestits masculins, les tres dones es mostraran tal com són, amb els seus defectes i les seves virtuts, i tractaran tots els temes que us pugueu imaginar: la regla, el sexe, els bons o mals costums, l'autoestima, el cos...

Elles va guanyar el Premi Especial del Jurat de la 24a Mostra de Teatre de Barcelona.

 

DIVENDRES 25 DE MARÇ

El·lipsi - Companyia La Planeta

El Cicle de Teatre Verbatim de La Planeta posa el focus en les històries personals, en els drames humans del dia a dia de la pandèmia, dels neguits, dubtes i incerteses dels pacients i del personal sanitari. Al maeix temps, vol posar de relleu el context social en què es produeix la crisi a partir de reflexions públiques de diferents especialistes, antropòlegs, sociòlegs, filòsofs etc. Com han viscut la solitud i l’aïllament els pacients ingressats? Com es gestiona el dol quan no ha estat possible acomiadar-se de la persona estimada? Com ens ha marcat com a societat el trauma col·lectiu de la Covid-19? Som més conscients de la nostra vulnerabilitat? En una situació d’emergència, quines han estat les nostres virtuts i els nostres defectes? Ens trobem davant d’un punt d’in?exió de conseqüències imprevisibles...?

Totes les sessions seran a les 20h.

CiC Fassina. Accés pel c/ Sant Pere

Aforament limitat

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 3 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!