Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Tribuna Vilanova: Dr. Jaume-Alonso Cuevillas

Vilanova i la Geltrú | 19-01-2022 20:00 h.

Tribuna Vilanova: Dr. Jaume-Alonso Cuevillas

Jaume-Alonso Cuevillas. Jurista, economista i Doctor en Dret, catedràtic de la Universitat de Barcelona. Va ser degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona de l’any 1997 fins el 2005. Diputat al Congrés dels Diputats a les eleccions del 2019. Actualment és Diputat al Parlament de Catalunya d’ençà el 12 de març del 2021. Al Parlament, presideix la comissió d’Acció Exterior i és vicepresident de la de Justícia. Forma part de l’equip d’advocats del President Puigdemont.

Ens complau doncs convidar-vos a participar en aquesta sessió de Tribuna Vilanova i us demanem que en feu la màxima difusió. Tenint en compte el format i les restriccions d’aforament a causa de situació actual, us caldrà inscripció prèvia contactant amb el Foment Vilanoví mitjançant el correu electrònic tribunavilanovafoment@gmail.com o bé trucant al telèfon 938931010 les tardes de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre indicant el menú escollit. El preu del sopar és de 25€ (20€ pels socis del Foment).

MENÚ

Primers
Amanida de calçots amb xató
Crema de verdures de temporada amb oli de trufes

Segons
Galtes de porc estofades amb patates fregides
Llenguado farcit de gambes amb salsa de marisc

Postres

El menú inclou mitja ampolla de vi, aigua i pa. No inclou cafè.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!