Conferències, col.loquis

Hort. Camp. Bèsties i Paisatges

Subirats | 22-01-2022 18:00 h.

Hort. Camp. Bèsties i Paisatges

La periodista penedesenca viu al poble on va néixer, Sant Pau d'Ordal (Subirats) i ja fa tres anys que a la primavera/estiu treballa al camp aclarint préssecs, esporgant ceps, collint préssecs i cireres, i observant dia a dia els regals de la naturalesa. Compagina aquesta feina de temporera amb els seus "bolos" culturals arreu del territori. Treballs físics i intel·lectuals que es retroalimenten per crear propostes com aquesta.
En aquesta nova creació cultural, el Teatre de la Natura (títol d'un llibre d'Antoni Rovira i Virgili) ens proposa un apropament a la senzillesa de la vida rural i els seus tresors: cirerers, oliveres, presseguers, vinya, boscos de ribera, animalons i moments màgics que de vegades passen desapercebuts. Endevinalles per encertar les flors de l'hort o els ocells més comuns, dites populars i cançons, amb lectures de Federico García Lorca, Teresa Rebull, Joan Maragall o Jacint Verdaguer, que han escrit i cantat sobre l'aigua, els ocells o els arbres fruiters. Com ja és habitual en ella, les sorpreses estan assegurades.
Ideal per a tota la família.

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Centre Agrícola de Sant Pau d'Ordal

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!