Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

XI Jornades de Recuperació de la Memòria Històrica de Subirats

Subirats | 21-01-2022 20:30 h. fins 23-01-2022

XI Jornades de Recuperació de la Memòria Històrica de Subirats

Divendres dia 21

     - 20.30h al Centre de Sant Pau d'Ordal: visionat del documental el silencio de otros, d'Almudena Carraceno i Robert Bahar. En el link trobareu el tràiler del documental, premi Goya 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=i3ZEb8A6VKE

 

Dissabte dia 22

     - Homenatge als soldats caiguts en defensa de la República. A les10h del matí, trobada al pàrquing de Muntanya Rodona per pujar-hi caminant entre boscos i vinyes.  A les 11h, inici de l'acte al Memorial, on es realitzaran diverses lectures.

   

Diumenge dia 23

       - A les 11h, a El Pago, recreació temàtica a les trinxeres de la Serra d'Ordal (en cas de pluja, l'acte es traslladarà a la sala de Lavern).

       - En acabar, cloenda de les XI Jornades de Recuperació de la Memòria Històrica amb la presència de l'alcalde de Subirats, Pere Pons i Vendrell.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!