Exposicions

Retrats d’Història

Vilafranca del Penedès | 28-01-2022 20:00 h. fins 27-02-2022

Retrats d’Història

El Casal de Vilafranca, seguint amb el programa d'actes amb motiu del centenari del seu Teatre Casal, inaugura aquest divendres 28 de gener a les 20 h a la Capella Sant Joan l'exposició audiovisual "Retrats d'Història".

Aquesta exposició, encarregada al fotògraf penedesenc Toni Galitó, és una demostració que, més enllà de la fusta que el basteix, el Teatre Casal està forjat per centenars de milers de records, tants com persones que han passat per la sala al llarg d'aquests 100 anys i que hi han rigut, s'han enamorat, han après o hi han patit.

Per tal de poder-ho copsar, el fotògraf i l'equip tècnic de l'entitat han acomplert un projecte de recerca en el qual més d'una vintena de testimonis comparteixen els seus records i emocions i el fotògraf els plasma a través de retrats en els quals, tan important és el relat testimonial, a través de retrats i suport audiovisual, com l'espai físic i concret que conté aquell record. Un viatge visual que s’acompanya amb algunes anècdotes històriques poc conegudes i els seus protagonistes.

L'exposició és gratuïta i estarà oberta a tothom del 28 de gener al 27 de febrer de 2022 a la Capella de Sant Joan de Vilafranca del Penedès, en horari de dimecres a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes de 18 h a 20 h i diumenges de 12 h a 14 h i de 18 h a 20 h.

Toni Galitó

Nascut a Vilafranca del Penedès el 1979, des de ben jove mostra el seu interès per la imatge i l'any 1997 comença els estudis de Grau de fotografia al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM, UPC Barcelona) i comença a treballar com a freelance en fotografia publicitària i reportatge social.

Encara que sempre ha estat vinculat a la formació en tallers de fotografia i escoles d'art, el 2015 comença l'activitat docent en Grau Superior de fotografia aplicant i formant amb relació a mètodes on el retrat és el protagonista.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!