Agenda del Penedès

Fires i festes

Benedicció i venda de coques de Sant Antoni

L'Arboç | 28-01-2022 13:00 h.

Benedicció i venda de coques de Sant Antoni

L’Arboç celebrarà el proper dissabte 29 de gener de 2022 la tradicional cerimònia de benedicció i venda de coques de Sant Antoni.

A partir de les onze del matí, començarà la venda de les coques en un únic punt de venda que s’instal·larà a la plaça de la Vila. El preu de les coques serà de 7€ la unitat i 12€ la parella. Com ja és habitual, la recaptació de la venda de les coques anirà destinada al menjador social de l’Arboç.

Des de l’Ajuntament es recomana anticipar-se i realitzar la reserva de les coques a la Casa de Cultura fins el divendres 29 de gener a les 13 h. Cal fer el pagament en el moment de fer la reserva.

L’Ajuntament recorda que cal seguir totes les normes establertes per evitar contagis com l’ús obligatori de mascareta, el manteniment de la distància de seguretat i l’ús d’hidroalcohol per mantenir les mans netes. Es demana la responsabilitat de tothom. La venda de coques de Sant Antoni està organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!